Mitä teen jos sähköpostiosoitteeni vaihtuu?

"Omat tiedot" -osiossa voit muokata yhteystietojasi sekä vaihtaa salasanasi ja käyttäjätunnuksesi palveluun.

Kun vaihdat sähköpostiosoitteesi, joka samalla toimii Lupapisteen käyttäjätunnuksena, se tallentuu automaattisesti kaikkiin aktiivisiin hakemuksiin.

"Omat tiedot" -osion löydät palvelun yläpalkin käyttäjäprofiilista.

Kun vaihdat sähköpostiosoitteesi, joka samalla toimii Lupapisteen käyttäjätunnuksena, se tallentuu automaattisesti kaikkiin aktiivisiin hakemuksiin.

Minulla ei ole pääsyä vanhaan sähköpostilaatikkooni enkä muista Lupapisteen salasanaa. Mitä teen?

Mikäli sinulle ei ole enää pääsyä vanhaan sähköpostilaatikkoosi etkä voi tilata tunnuksesi salasananvaihtolinkkiä itsellesi, suosittelemme kirjautumaan käyttäen Suomi.fi-tunnistautumista: ohjeet Suomi.fi-tunnistatumisella kirjautumiseen