Henkilötietojen täydentäminen

Rekisteröidyttyäsi Lupapisteen käyttäjäksi pääset tarkastelemaan ja täydentämään henkilötietosi klikkaamalla omaa nimeäsi palvelun yläpalkista ja siirtymällä "Omat tiedot" -osioon. Saat kopioitua nämä täydentämäsi henkilötiedot hakemuksille. Henkilötietojen täydentäminen kattavasti kannattaakin ainakin silloin, mikäli hoidat lupa-asiointia useammin kuin kertaluontoisesti.