Asiamiehenä toimiminen

Jos hoidat Lupapiste-asiointia jonkun toisen puolesta, voit merkitä itsesi hankkeelle asiamiehen rooliin. Asiamies-roolin saat lisättyä hankkeelle siten, että klikkaat hankkeen "Osapuolet"-välilehden alaosasta löytyvää "Lisää osapuoli" -painiketta. Avautuvasta ikkunasta voit valita alasvetovalikosta rooliksi "Hakijan asiamies". Klikkaa vielä "Lisää"-painiketta.

Sen jälkeen pääset täydentämään asiamiehen tiedot hankkeelle.

Asiamiehelle annetun valtakirjan voit lisätä hankkeen "Suunnitelmat ja liitteet" -välilehdelle.