Yritystilin valtuuttaminen hankkeen osapuoleksi

Jos yrityksellä on käytössään Lupapisteen Yritystili-palvelu, voit valtuuttaa yrityksen hankkeen osapuoleksi.

Klikkaa hankkeen "Osapuolet"-välilehdelle ”Valtuuta uusi yritys” -painiketta. Valitse valtuutettava yritys painikkeen alta löytyvästä listauksesta. Listauksesta löytyvät vain ne yritykset, jotka ovat ottaneet käyttöönsä Lupapisteen Yritystili-palvelun.

Klikkaa ”Lähetä”-painiketta lähettääksesi kutsun.