Lukuoikeuden antaminen hankkeelle

Lukuoikeuden hankkeelle voit antaa sellaisille henkilöille, jotka eivät ole avainroolissa hankkeella. Lukuoikeudella ei pysty muokkaamaan hankkeen tietoja eikä näe hankkeen Keskustelu-osiota.

Lisää lukuoikeus klikkaamalla ”Lisää lukuoikeus” -painiketta hankkeen ”Osapuolet”-välilehdellä.  Kirjoita avautuvaan kenttään lukuoikeuden saavan henkilön sähköpostiosoite. Klikkaa lopuksi ”Lähetä”.