Lupavaatimuksen lisääminen hankkeelle Lupapisteessä

Lisätäksesi hankkeelle lupavaatimuksia, avaa hankkeella välilehti “Rakentaminen” (rakennusvalvonta) tai “Työnaikainen toiminta” (yleiset alueet). Klikkaa painiketta ”Uusi vaatimus”.

Täydennä avautuvaan ikkunaan vaatimusta koskevat tiedot: vaatimuksen tyyppi ja mahdolliset muut lisätiedot. Tietojen antamisen jälkeen klikkaa painiketta “Tallenna”.

Lisätty vaatimus näkyy valittuun vaatimustyyppiin liittyvässä listauksessa “Rakentaminen”- tai “Työnaikainen toiminta” -välilehdellä.