Katselmuksen, kokouksen tai tarkastuksen siirtäminen uudelleen taustajärjestelmään

Jos katselmus ei siirtynyt taustajärjestelmään oikein katselmuksen kirjauksen yhteydessä, on katselmus siirrettävissä uudelleen. Tehdäksesi siirron uudelleen siirry katselmuksen tietoihin hankkeen “Rakentaminen”-väilehdellä klikkaamalla oranssilla kirjoitettua vaatimuksen tyyppiä “Vaatimus”-sarakkeessa. Klikkaa tämän jälkeen aukeavalla sivulla ”Siirrä uudelleen taustajärjestelmään”-painiketta. Lupapiste lähettää katselmustiedot tällöin uudelleen taustajärjestelmään.