Työnjohtajavastuun päättäminen

Työnjohtajavastuu on mahdollista päättää hankkeen "Rakentaminen"-välilehdellä. ”Päätä vastuu” -painike löytyy työnjohtajataulukon oikeasta reunasta ja näkyy työnjohtajalla itsellään sekä kunnan viranomaisella. Jos työnjohtaja käy itse päättämässä vastuunsa, viranomaisen tulee hyväksyä vastuun päättyminen klikkaamalla vihreää ”Hyväksy”-painiketta työnjohtajan rivillä. Huomaathan, että vastuu päättyy vasta viranomaisen hyväksyttyä päättymisen.

Vastuun päättämiselle tulee ilmoittaa perustelut. Perustelujen kirjoittamisen jälkeen, klikkaa vielä "Päätä vastuu" -painiketta. Huomaathan, että jos kunnassa on käytössä Lupapisteen sähköinen tarkastusasiakirja, tulee tarkastusasiakirjan olla ajan tasalla ennen vastuun päättämistä.