Työnjohtajan nimeäminen hankkeelle

Työnjohtajaa ei kutsuta hankkeen osapuoleksi, vaan hänet nimetään työnjohtajavastuuseen normaalista osapuolivaltuutuksesta poikkeavalla tavalla.


Huomaathan myös, että jokainen työnjohtajavastuu käsitellään omalla hakemuksellaan – esimerkiksi kolme nimettävää työnjohtajaa edellyttää kolmea hakemusta.


Nimetäksesi työnjohtajan siirry päätöksen saaneen hankkeen "Rakentaminen"-välilehdelle, jossa näet viranomaisen lupamääräyksinä vaatimat työnjohtajat. Aloita työnjohtajan nimeäminen klikkaamalla taulukon halutulla työnjohtajarivillä näkyvää tekstiä ”Nimeä työnjohtaja”. Jos nimettävää vastuuta ei ole mainittu taulukossa tai jos samaan työnjohtajavastuuseen on hankeella jo aiemmin nimetty toinen henkilö, mutta vastuussa tapahtuu nyt muutos, klikkaa taulukon alta ”Nimeä muu työnjohtaja”. Nimetäksesi työnjohtajalle sijaisen, klikkaa taulukon alapuolelta "Nimeä työnjohtajan sijainen".Kirjoita aukeavaan ikkunaan työnjohtajan sähköpostiosoite ja klikkaa ”Kutsu”. Tällöin Lupapisteeseen syntyy uusi hakemus, joka linkittyy automaattisesti päälupaan ja jonne nimettävä työnjohtaja saa sähköisen valtuutuksen.Jos työnjohtajan nimeäminen tulee ajankohtaiseksi ennen kuin hakemukselle on tullut päätös, olethan yhteydessä oman asiointikuntasi viranomaisiin hankkeen Keskustelu-osion kautta ja tiedustelet tätä mahdollisuutta.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.