Naapurin poistaminen hakemukselta

Naapuri voidaa poistaa hakemukselta Lausunnot-välilehdellä. Huomaa, että jos naapuria on jo kuultu, hakemukselta poistuu hakemuksen poiston yhteydessä myös kuulemisen liitteet.

Mene Lausunnot-välilehdelle, jonka alta löytyy Naapurien tiedotus-osio. Klikkaa hiirellä Valitse naapuri.

Valitse naapuri listalta ja klikkaa hiirellä Poista.

Näytölle ponnahtaa ilmoitus liitteiden poistamisesta. Valitse Kyllä.

Naapuri on poistettu hakemukselta. Myös asiaan mahdollisesti liittyvät liitteet on poistettu eivätkä ne näy enää Suunnitelmat ja Liitteet-välilehdellä.