Yritystilille tulleen valtuutuksen poistaminen

Hankkeen "Osapuolet"-välilehden "Valtuutetut"-taulukossa näkyvän Yritystili-valtuutuksen voi poistaa yrityksen nimen jälkeen näkyvästä ”Poista valtuutus” -painikkeesta. Kun Yritystilin valtuutus on poistettu, ei kyseisen yrityksen käyttäjillä enää ole oikeutta nähdä hakemusta, ellei käyttäjiä ole erikseen lisätty hankkeelle mukaan henkilövaltuutuksella.


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.