Lupakuvien tilaaminen (viranomainen)

Tilataksesi lupakuvat kopiolaitokselta, merkitse ensin tilattavat dokumentit päätöksen liitteiksi. Siirry tätä varten hankkeen “Suunnitelmat ja liitteet” -välilehdelle ja klikkaa painiketta “Merkitse päätöksen tai toimenpiteen liitteet".
Valitse avautuvalta sivulta päätöksen liitteet. Voit valita liitteitä joko yksitellen rastimalla liiteluettelon oikeasta laidasta löytyvän valintaruudun, ryhmittäin klikkaamalla painiketta “Valitse ryhmän liitteet” tai kaikki kerralla klikkaamalla liiteluettelon alalaidasta painiketta “Valitse kaikki”. Kun olet tehnyt valinnat, klikkaa “Merkitse valitut päätöksen tai toimenpiteen liitteiksi”. Lupapiste ohjautuu takaisin hankkeen “Suunnitelmat ja liitteet”-välilehdelle.
Tilataksesi lupakuvat, klikkaa välilehden ylälaitaan ilmestynyttä “Tilaa lupakuvat” -painiketta. Painike on käytettävissä päätöksen liitteiden merkitsemisen jälkeen sekä “Suunnitelmat ja liitteet”- että ”Päätökset”-välilehdeltä.Merkitse aukeavaan ikkunaan tilattavien dokumenttien sarjamäärät ja varmista tilauksen tietojen oikeellisuus. Huomaathan, että tilaus sisältää automaattisesti 2 sarjaa. Jos haluat lisätä tai poistaa tilattavia liitteitä, tee se ”Merkitse päätöksen tai toimenpiteen liitteet” -toiminnon kautta ”Suunnitelmat ja liitteet”-välilehdellä. Kun olet tarkistanut tilauksen tiedot, klikkaa sivun alalaidasta löytyvää “Tilaa”-painiketta, jolloin tilaus lähetetään kopiolaitokselle käsiteltäväksi.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.