Lupakuvien tilaaminen (hakija)

Voit tilata hankkeen lupakuvat Lupapisteeseen sisällytetystä Granon Mylly-tulostuspalvelusta. Tilataksesi tulosteita, siirry hankkeen ”Suunnitelmat ja liitteet”-välilehdelle ja klikkaa ”Tilaa tulosteita”.


Määrittääksesi tilattavat kuvat ja näiden kappalemäärät, klikkaa haluamiesi kuvien kohdalla ”Määrä”-sarakkeeseen tilattavien tulosteiden lukumäärä. Kun olet valinnut tilausmäärät, palvelu laskee sinulle automaattisesti tilauksen hinnan. Voit halutessasi tutustua tarkemmin Mylly-palvelun hinnastoon klikkaamalla ”Näytä hinnasto” -tekstiä sivun oikeassa alalaidassa. Jatkaaksesi eteenpäin, klikkaa ”Jatka tilauksen tietoihin” -painiketta.Varmista, että tilaajan ja maksajan tiedot ovat oikein. Tutustu palvelun toimitusehtoihin sivun alalaidasta. Jatkaaksesi tilauksen kanssa eteenpäin, hyväksy palvelun toimitusehdot. Tämän jälkeen klikkaa ”Jatka hyväksymään tilaus” -painiketta.


Varmista yhteenvedosta, että valitut dokumentit ja tilaajan tiedot ovat oikein. Lähetä tilaus eteenpäin klikkaamalla ”Lähetä tilaus”-painiketta sivun alalaidasta.


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.