Viranomaisen tiedostopankki

Viranomaisen tiedostopankki on tarkoitettu viranomaisten väliseen tiedostojen jakoon. Tiedostopankkiin viranomaiset voivat lisätä kuvia, asiakirjoja yms., jotka liittyvät hankkeeseen mutta eivät ole varsinaisia hankkeen liitteitä. Tiedostopankki näkyy ainoastaan organisaation viranomaisille.

Tiedostopankki näkyy jokaisella hankkeella omana välilehtenään, ja tiedostoja pääsee lisäämään omalta tietokoneeltaan klikkaamalla sinistä ”valitse tiedostot” -tekstiä tai pudottamalla ne oranssilla katkoviivalla rajattuun kenttään.

Lisätyille tiedostoille voi lisätä haluamiaan avainsanoja vihreästä ”Lisää avainsana” -painikkeesta. Avainsanat helpottavat mm. tiedostojen hakemista. Tiedostoja voi hakea joko kirjoittamalla tiedoston nimen hakukenttään tai valitsemalla halutut avainsanat.

Tiedostojen lataaminen omalle koneelle onnistuu ”Lataa kaikki” -painikkeesta.

Mikäli haluatte ottaa toiminnallisuuden käyttöön, olettehan yhteydessä Lupapisteen tukeen.