Yritystilin rekisteröiminen

Yritys voi avata Lupapisteeseen käyttäjämääriin pohjautuvan maksullisen Yritystilin, jonka avulla hallinnoidaan organisaation hankkeita yhdessä työtilassa. Yritystilin ylläpitäjä luo käyttäjätunnuksia Yritystiliin ja varmistaa, että käyttäjillä on oikeus asioida yrityksen puolesta. Tällöin käyttäjien ei tarvitse erikseen rekisteröityä palveluun omilla verkkopankkitunnuksillaan käyttääkseen Lupapiste-palvelua. 


HUOM! Samalla Y-tunnuksella voit tarvittaessa rekisteröidä useita organisaatiokohtaisia Yritystilejä eri nimillä! Mikäli tarkoituksena on luoda erillisiä Yritystilejä esimerkiksi alueellisille organisaatioille, kannattaa Yritystilit nimetä tyhjentävästi (Suomenparasoperaattori Oy, Pirkanmaa) sekaannusten välttämiseksi.


Yritystilin rekisteröijästä tulee ensimmäinen ylläpitäjä. Jatkossa ylläpitäjä kutsuu muita käyttäjiä Yritystiliin ”Omat tiedot” -osiosta. Kutsuttujen ei tarvitse tunnistautua sähköisesti omilla verkkopankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteellaan päästäkseen Lupapiste-palveluun.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.