Miten kunta laskuttaa Cloudpermitiä?

Lupapiste Kaupan kautta ostettujen rakennuslupadokumenttien hintoihin sisältyy kuntien osuus myyntihinnasta. Voitte laskuttaa Cloudpermit Oy:tä oman dokumenttitaksanne mukaisesti Lupapiste Kaupassa tehdyistä ostoista joko kuukausittain tai vuosittain kertalaskulla. Voitte ajaa raportin, josta selviää laskutettava summa Lupapisteen rakennusvalvonnan pääkäyttäjänäkymästä. Raportin nimi on ”Lupapiste Kaupan laskutusraportti”. Huomaattehan, että vuoden viimeinen lasku pitää olla päivättynä viimeistään 31.12., vaikka lasku tehtäisiin vuoden vaihteen jälkeen.


Lisätkää laskulle viitteeksi: ”Kaupan ostot ajalta pv.kk.-pv.kk.vuosi”. Tarkemmat laskutustiedot tässä:


 

Toivomme, että lähetätte laskunne jatkossa ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

 

Verkkolaskuosoitteemme ovat:

 

Operaattori

Verkkolaskuosoite

OVT-tunnus

Apix Messaging Oy (003723327487)

003727951535

003727951535

                                           

Huomioittehan, että mikäli käytössänne on jokin seuraavista operaattoreista verkkolaskun lähettämiseen: Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

 

Mikäli ette voi lähettää verkkolaskuja, pyydämme lähettämään laskut ostolaskujen skannauspalveluun.

 

Sähköpostiskannauksen osoite:

003727951535@procountor.apix.fi

 

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Yhdellä sähköpostilla ja sen liitteissä saa olla vain yksi lasku. Jos sähköposti sisältää laskun lisäksi muita liitetiedostoja, lisätään ne laskun liitteiksi. Liitetiedostojen maksimikoko on 2 mb. Lähetyksen jälkeen palvelusta tulee joko hyväksyntä- tai hylkäysilmoitus sähköpostilla lähetysosoitteeseen 15 minuutin kuluessa lähetyksestä.

 

Paperilaskujen skannauksen osoite:

Cloudpermit Oy (Apix skannauspalvelu)

PL 16112

00021 LASKUTUS

 

Jotta skannauspalvelu voi kohdistaa laskunne, tulee tämä laskutusosoite tulostaa myös itse laskuun, eikä pelkästään kirjekuoreen. Tähän laskutusosoitteeseen ei tule lähettää muuta materiaalia kuin laskuja.

 


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.