Leiman poistaminen

Jokaisesta leimauksesta muodostuu liitteen versiohistoriaan uusi versio. Jos leima menee väärään paikkaan tai väärälle liitteelle, pääset poistamaan leiman versiohistorian kautta (ja sitten halutessasi leimaamaan kuvan uudelleen, jos kyse on ollut vain leiman huonosti sijoittumisesta).

Siirry halutun liitteen liitekohtaiselle sivulle klikkaamalla "Suunnitelmat ja liitteet" -välilehdellä haluamasi liitteen kohdalla liitteen oranssilla tekstillä näkyvää tyyppiä. Klikkaa liitteen versiohistoria auki painikkeesta ”Näytä versiohistoria”. Klikkaa virheellisesti leimatun liitteen kohdalla (viimeisin versio, jonka ”Muokkaaja-sarakkeessa on oma nimesi) ”Poista”-painiketta “Toiminnot”-sarakkeessa. Varmistaaksesi, että olet poistamassa oikean version, voit ladata kunkin version omalle koneellesi tarkistaaksesi, missä näissä on virheellinen leima.