Muutosluvan hakeminen

Jotta voit hakea päätöksen saaneelle hankkeelle muutoslupaa, varmistathan ensin, että alkuperäinen lupa, johon muutosta haetaan, löytyy Lupapisteestä ja että sinulla on hankkeelle sähköinen valtuutus. Mikäli hanke ei näy sinulle ”Hankkeet”-näkymässä, otathan yhteyttä oman asiointikuntasi viranomaiseen.

Kun alkuperäinen päätöksen saanut hanke on Lupapisteessä, avaa hanke ja klikkaa hankkeen oikeassa yläosassa painiketta ”Hae muutoslupaa”.

Muutoslupahakemuksesta luodaan kokonaan uusi hanke, joka saa oman LP-alkuisen asiointitunnuksensa. Alkuperäinen hanke on merkitty automaattisesti muutoslupahakemuksen viiteluvaksi.