Jatkoajan hakeminen

Jatkoaikaa on mahdollista hakea päätöksen saaneen luvan oikean yläosan "Hae jatkoaikaa" -painikkeesta.

Tällöin palvelu luo uuden hakemuspohjan jatkoajan hakemiseksi, ja jatkoaikahakemus linkittyy näin automaattisesti päätöksen saaneeseen lupaan.

Jos päätöksen saanutta rakennuslupaa ei löydy Lupapisteestä, voit hakea jatkoaikaa myös klikkaamalla "Tee hakemus" ja valitsemalla toimenpidevalikosta seuraavan polun:

• "Rakentaminen, purkaminen tai maisemaan vaikuttava toimenpide",
  • "Rakennustyön aikaiset muutostoimenpiteet ja jatkoajan hakeminen",
  • "Rakennustyön aloittamisen ja/tai loppuunsaattamisen jatkaminen (jatkoajan hakeminen)".

Jotta voit jättää vireille tätä kautta luodun jatkoaikahakemuksen, tulee jo päätöksen saanut rakentamisen lupa lisätä viiteluvaksi jatkoaikahakemuksen "Hankkeen kuvaus" -välilehdellä.