Liitteen allekirjoittaminen

Liitteet voidaan allekirjoittaa Lupapisteen salasanalla. Sähköinen allekirjoitus vastaa perinteistä suunnitelmiin tehtävää allekirjoitusta. Sähköinen allekirjoitus onnistuu:

• liitteen lisäyksen yhteydessä,

• liitekohtaisella sivulla,

• liitelistauksen kautta.

Merkintä allekirjoituksesta näkyy liitteen liitekohtaisella sivulla otsikon ”Allekirjoitukset” alla. Lisäksi ”Suunnitelmat ja liitteet”-välilehden liitelistaukseen ilmaantuu vihreä kynäikoni liitteen ”Tila”-sarakkeeseen.

Tarkistathan allekirjoitusohjeet tarvittaessa omasta asiointikunnastasi! (Esimerkiksi kuka allekirjoittaa mitkäkin suunnitelmat jne.)

HUOM! Jos liite sisältää jo sähköisen allekirjoituksen, saattaa Lupapisteen PDF/A konversio kadottaa allekirjoituksen näkyvistä. Kokeilethan tällöin muuttaa tiedoston ensin itse PDF/A-muotoon ja allekirjoittaa tiedoston sähköisesti vasta sitten, että allekirjoitus ei katoa. Tämän jälkeen lisää liite Lupapisteeseen PDF/A muodossa.