Rekisteröityminen Lupapisteeseen

Lupapisteeseen rekisteröidytään käyttäjäksi ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä osoitteessa www.lupapiste.fi

1. Klikkaa ”Rekisteröidy palveluun” -painiketta Lupapisteen etusivulla.

2. Valitse sopiva käyttäjätilityyppi ja siirry eteenpäin valintasi mukaisesti klikkaamalla joko ”Tunnistaudu” tai ”Rekisteröi yritys”.

3. Tunnistaudu rekisteröintiä varten Suomi.fi-palvelussa joko pankkitunnistuksen, varmennekortin tai mobiilivarmenteen avulla.

4. Tarkista ja täydennä puuttuvat henkilötiedot. Ilmoittamasi sähköpostiosoite toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi Lupapisteessä. Lisäksi palvelu lähettää kyseiseen sähköpostiosoitteeseen viestejä asioinnin etenemisestä.

5.Täydennettyäsi tähdellä merkityt pakolliset tiedot sekä hyväksyttyäsi palvelun käyttöehdot, klikkaa ”Rekisteröidy”.

Rekisteröitymisen jälkeen Lupapiste lähettää sinulle aktivointisähköpostin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä vahvistaaksesi rekisteröitymisen.