Rekisteröityminen Lupapisteeseen

Lupapisteeseen rekisteröidytään käyttäjäksi ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä osoitteessa www.lupapiste.fi. Aloita rekisteröityminen klikkaamalla ”Rekisteröidy palveluun” -painiketta Lupapisteen etusivulla.

Valitse sopiva käyttäjätilityyppi ja siirry eteenpäin valintasi mukaisesti klikkaamalla joko ”Tunnistaudu” tai ”Rekisteröi yritys”.

Tunnistaudu rekisteröintiä varten Suomi.fi-palvelussa joko pankkitunnistuksen, varmennekortin tai mobiilivarmenteen avulla. Valitse haluamasi tunnistautumistapa klikkaamalla tämän kuvaketta. Suomi-fi-sivusto ohjaa sinut eteenpäin tunnistautumaan.

Tunnistautumisessa on käytettävä henkilökohtaisia tunnuksia myös siinä tapauksessa, että rekisteröit käyttöösi maksullisen Yritystilin.

Suomi.fi-tunnistautumisen jälkeen tarkista ja täydennä puuttuvat henkilötiedot.

Ilmoittamasi sähköpostiosoite toimii jatkossa käyttäjätunnuksenasi Lupapisteessä. Lisäksi palvelu lähettää kyseiseen sähköpostiosoitteeseen viestejä asioinnin etenemisestä.

Täydennettyäsi tähdellä merkityt pakolliset tiedot sekä hyväksyttyäsi palvelun käyttöehdot, klikkaa ”Rekisteröidy”.

Rekisteröitymisen jälkeen Lupapiste lähettää sinulle aktivointisähköpostin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Klikkaa viestissä olevaa linkkiä vahvistaaksesi rekisteröitymisen.