Käyttäjän muokkaaminen tai poistaminen

Yritystilin käyttäjälistassa kunkin käyttäjän kohdalla näkyy onko tunnukset käytössä, käyttäjälle valittu rooli sekä saako jättää hakemuksen vai ei. ”Muokkaa”-painikkeesta voit muuttaa roolia sekä oikeutta jättää hakemus. Ylläpitäjä-rooli antaa käyttäjälle oikeuden hallita yrityksen tietoja sekä kutsua tai poistaa käyttäjiä.

”Poista”-toiminto poistaa käyttäjältä oikeuden nähdä yritykselle kuuluvat asioinnit ja poistaa käyttäjän Yritystilin käyttäjälistalta. Mikäli jokin käyttäjistä halutaan poistaa, valitaan halutulla rivillä ”Poista”. Lupapiste varmistaa vielä, halutaanko kyseisen käyttäjän käyttäjätili varmasti irrottaa yritystilistä.