Käyttäjän lisääminen Yritystilille

Uusi käyttäjä lisätään valinnalla ”Lisää käyttäjä”.

Uuden käyttäjän lisääminen aloitetaan kirjoittamalla ”Sähköposti*”-kenttään käyttäjäksi lisättävän henkilön työsähköpostiosoite. Klikkaa ”Jatka” käyttäjän lisäämiseksi.

Jos lisäät Yritystilille käyttäjän, joka on jo rekisteröitynyt Lupapisteen henkilökäyttäjäksi, palvelu lähettää käyttäjälle sähköpostiviestin, jossa on kutsu Yritystiliin. Kun käyttäjä on hyväksynyt kutsun, käyttäjän tiedot näkyvät ylläpitäjälle Yritystilin käyttäjälistassa.

Jos Yritystilille lisätään käyttäjä, joka ei ole vielä Lupapisteen henkilökäyttäjä, tulee käyttäjäksi lisäämisen yhteydessä sähköpostiosoitteen lisäksi antaa lisättävän henkilön etu- ja sukunimi. Samalla voidaan valita, tehdäänkö uudesta käyttäjästä ylläpitäjä. Lisäksi voidaan valita, saako käyttäjä jättää hakemuksen Lupapisteessä. Palvelu lähettää uudelle käyttäjälle sähköpostiviestin, jossa on kutsu Lupapisteeseen sekä Yritystilille. Kun käyttäjä on hyväksynyt kutsun ja täydentänyt omat tietonsa, käyttäjän tiedot näkyvät ylläpitäjälle Yritystilin käyttäjälistassa. Yrityksen ylläpitäjän lisätessä uutta käyttäjää ei käyttäjän tarvitse tunnistautua omilla pankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteellaan Lupapisteeseen, vaan käyttäjän tunnistamisen tekee ylläpitäjä lähettäessään kutsun palveluun. Olethan siis ylläpitäjän huolellinen tunnuksia ja oikeuksia jakaessasi.