Liitteen muuntaminen arkistokelpoiseen PDF/A-muotoon

Mikäli hankkeelle lisätty liite ei ole arkistokelpoinen, on A-sarakkeessa punainen huutomerkki. Liitteen voi kuitenkin muuntaa arkistokelpoiseen PDF/A-muotoon vielä arkistointivaiheessa. Painike liitteen muuntamiseen löytyy klikkaamalla hiirellä arkistoitavan asiakirjan kohdalla. Arkistointitiedot sekä painike ”Konvertoi PDA/A-muotoon” aukeavat liitteen tietojen alapuolelle. Muunnoksen onnistuttua A-sarakkeen huutomerkki häviää ja tilalle tulee valintalaatikko, jota napsauttamalla liitteen voi merkitä arkistoitavien liitteiden joukkoon.