Hankkeen asiakirjojen arkistointi

Arkistointi tapahtuu kahdessa vaiheessa. Ensimmäisen kerran hankkeen asiakirjoja arkistoidaan päätöksen antamisen jälkeen. Tällöin arkistoidaan hakemuksen aikaiset asiakirjat sekä päätös. Toisen kerran hankkeen asiakirjoja arkistoidaan hankkeen valmistuttua, jolloin arkistoon siirretään rakentamisen aikaiset asiakirjat sekä hankkeen käsittelyprosessi.

Hankkeella arkistoitavat asiakirjat löytyvät ”Arkistointi”-välilehdeltä.  Arkistoitavat asiakirjat voidaan valita joko yksitellen klikkaamalla rasti ruutuun sarakkeessa A asiakirjan tyypin vieressä tai valitsemalla kaikki tai osa asiakirjoista asiakirjaluettelon alta löytyviä ”Valitse”-painikkeita hyödyntäen.

Kun arkistoitavat asiakirjat on valittu, ”Vie valitut arkistoon” -painike aktivoituu ja voit suorittaa arkistoinnin.

Arkistoitujen asiakirjojen A-sarakkeeseen ilmaantuu vihreä arkistolaatikko-ikoni, joka kertoo arkistoinnin onnistuneen. Kun kaikki hankkeen asiakirjat on arkistoitu onnistuneesti, hanke poistuu hankelistauksen ”Arkistoitavat”-välilehdeltä.