Tiedonohjaussuunnitelman julkaiseminen

Julkaistaksesi tiedonohjausuunnitelman, anna tiedonohjaussuunnitelmalle ensin nimi sille varattuun kenttään. Tämä tapahtuu tiedonohjausjärjestelmän oikeassa ylälaidassa. Nimeäminen on täysin vapaamuotoista eli valitse nimi, joka helpottaa suunnitelmien erottamista toisistaan.

”Voimassa alkaen”-kenttään määritetään päivämäärä, josta eteenpäin tiedonohjausuunnitelma on voimassa. HUOM! Päivämäärää ei voi asettaa historiaan, joten TOS on voimassa aikaisintaan tästä päivästä eteenpäin. Tämä tarkoittaa sitä, että ennen julkaisupäivää Lupapisteeseen avatuille hankkeille tulee päivittää menettely, jotta hanke saa uuden TOS:in mukaiset säilytys-  ja metatiedot. Jatkossa, kun palveluun avataan hakemuksia, on uuden TOS:in mukaiset asetukset hankkeen alusta alkaen voimassa.

Julkaistaksesi tiedonohjaussuunnitelman, klikkaa ”Julkaise”-painiketta.

Julkaistu versio siirtyy tarkasteltavaksi sivun vasemmasta laidasta löytyvään ”Versio”-valikkoon. Myös aiemmin julkaistut versiot tiedonohjaussuunnitelmasta ovat tarkasteltavissa "Versio"-valikon kautta.