Menettelyn poistaminen tiedonohjaussuunnitelmasta

Menettelyn poistamiseksi klikataan haluttua menettelyä. Menettelyn nimeä klikkaamalla menettelyn oikealle puolelle aukeaa lomakepohja, jonka tietoja pääsee muokkaamaan klikkaamalla oikeasta laidasta löytyvää kynäikonia.

Menettely poistetaan klikkaamalla punaista ”Poista”-painiketta.

Kun tämä on tehty kaikkien haluttujen menettelyjen kohdalla, viimeistellään tiedonohjausuunnitelmaan tehdyt muokkaukset julkaisemalla muokattu versio tiedonohjausuunnitelmasta.  Julkaisu tapahtuu nimeämällä tiedonohjaussuunnitelma sivun oikeasta ylälaidasta ja klikkaamalla ”Julkaise”.