Menettelyn lisääminen tiedonohjaussuunnitelmaan

Lisätäksesi tiedonohjaussuunnitelmaan uuden menettelyn klikkaa ensin "+"-merkkiä "Rakennusvalvonta"-otsikon perässä.

Klikkaus avaa tiedonohjaussuunnitelman oikealle laidalle ikkunan, johon uutta menettelyä koskevat tiedot täydennetään. Uuteen menettelyyn voi joko kopioida toimenpiteet ja vaiheet jostain toisesta menettelystä (valitse haluamasi menettely uuden pohjaksi valikosta ”Kopioi toimenpiteet toisesta tehtävästä”) tai luoda kaiken alusta alkaen. Viimeistele uuden menettelyn lisäys klikkaamalla ”Tallenna” ikkunan vasemmassa alalaidassa.

Tiedonohjausuunnitelmaan tehdyt muokkaukset viimeistellään julkaisemalla muokattu versio tiedonohjausuunnitelmasta.  Julkaisu tapahtuu nimeämällä tiedonohjaussuunnitelma sivun oikeasta ylälaidasta ja klikkaamalla ”Julkaise”.