Kiireellisyyden asettaminen hankkeella

Hankkeen seurannan helpottamiseksi viranomainen voi asettaa hankkeelle kiireellisyystiedon. Tieto näkyy hankekohtaisena ilmoituksena ”Hankkeet”-listauksessa ja auttaa hahmottamaan työjonon tilannetta. Tieto kiireellisyysluokasta näkyy ainoastaan organisaation viranomaisille.

Asettaaksesi kiireellisyystiedon hankkeella klikkaa auki ”Huomiot”-osio hankenäkymän yläpalkista. Lisää tieto hankkeen kiireellisyydestä valitsemalla sopivin vaihtoehto ”Hakemuksen kiireellisyys” -valikosta. Valittavana on ”Normaali”, ”Kiireellinen” ja ”Odottaa”. Lisätty kiireellisyystaso tallentuu automaattisesti ja on muokattavissa tilanteen mukaan.