Liitteen poistaminen hankkeelta

Poistaaksesi liitevaatimuksena pyydetyn liitteen, siirry liitekohtaiselle sivulle klikkaamalla sinisellä tekstillä näkyvää liitteen tyyppiä (esimerkkikuvassa ”asemapiiros”) liitelistauksessa hankkeen "Suunnitelmat ja liitteet" -välilehdellä.

Liitekohtaisella sivulla avaa liitteen versiohistoria klikkaamalla ”Näytä versiohistoria” ja poista liite klikkaamalla ”Poista”-valintaa ”Toiminnot”-sarakkeessa.

Jos poistettava liite ei ole ollut viranomaisen vaatima ns. pakollinen liite, voit poistaa liitteen suoraan "Suunnitelmat ja liitteet" -välilehden liitelistauksesta. Klikkaa tällöin Huomioitavaa otsikon alla olevaa alaspäin osoittavaa symbolia ja tämän jälkeen "poista liite".

HUOM! Liitteen poistaminen on kuitenkin mahdotonta:

• jos hankkeen tila on "Käsittelyssä", "Valmistunut" tai "Asia valmis",
  • jos viranomainen on merkinnyt liitteen ”OK”- tai”Tarkennettavaa”-merkinnällä,
  • liite on viety arkistoon,
  • liite on generoitunut jonkin tapahtuman yhteydessä (esimerkiksi katselmuksen pöytäkirja katselmuksen kirjauksen jälkeen).

Jos huomaat tällaisessa liitteessä korjattavaa, olethan yhteydessä asiointikuntasi viranomaiseen.