Uuden henkilökäyttäjän valtuuttaminen hankkeen osapuoleksi

Jotta hanke näkyy halutuille henkilöille Lupapisteessä, tulee heillä olla hankkeelle sähköinen valtuutus.

Lisätäksesi valtuutuksen, siirry hankkeen "Osapuolet"-välilehdelle ja klikkaa ”Valtuuta uusi henkilö” -painiketta.

Kirjoita aukeavaan sähköpostikenttään valtuutettavan henkilön sähköpostiosoite. Tarkista, että valtuutat henkilön sellaisella sähköpostiosoitteella, jolla vastaanottaja on rekisteröitynyt tai aikoo rekisteröityä Lupapisteeseen. Mikäli kutsu menee sellaiseen sähköpostiosoitteeseen, jolla henkilö ei käytä Lupapistettä, ei hän pääse tarkastelemaan tai täydentämään hanketta.

Lisää tarvittaessa kutsuun viesti vastaanottajalle, jotta hän näkee heti kutsun saatuaan, mistä hankkeesta on kyse ja mitä tietoja kutsuttavan osapuolen odotetaan hakemukselle täydentävän.

Klikkaa ”Lähetä”-painiketta lähettääksesi kutsun.