Päivitystiedote 22.3.2023

Uudet toiminnallisuudet

• Integraatio Dynasty 10 asianhallintajärjestelmään ympäristönsuojelua varten. Integraatio kattaa hakemuksen ja liitteiden välittämisen asian käsittelyvaiheessa Lupapisteestä Dynastyyn päätöksentekoa varten. Käyttöönotto vaatii integraation tilaamisen Cloudpermitiltä sekä Dynasty 10:n toimittajalta Innofactorilta.

Toiminnallisuuden päivitykset

• Tehty useita käyttäjien ja palvelun tietoturvaan liittyviä korjauksia ja parannuksia

• Ohjelmistokirjastoja päivitetty ajan tasalle

• Ympäristönsuojelun liitetyypit päivitetty

• Aiemmin liitetyyppien käyttö oli rajattu toimenpidekohtaisesti ympäristönsuojelun hakemusten kohdalla hyvin suppeasti. Nyt tehty päivitys on lisännyt uusia liitetyyppejä sekä järjestellyt ne järkevämmin. Pääkäyttäjä voi valita toimenpidekohtaisesti käyttöön ne liitteet mitkä millekin toimenpiteelle haluaa.

• Katselmuseräajossa tehtävä nimivertailu ei enää huomioi isoja ja pieniä kirjaimia.

• Tämä korjaa tilanteet, missä turhaan luodaan uusi katselmus olemassa olevan vaatimuksen lisäksi kun täydellisesti vastaavaa katselmusvaatimuksen nimeä ei löydetä. Jatkossa ei ole siis väliä onko taustajärjestelmään kirjattu katselmuksen nimessä isoja vai pieniä kirjaimia.

• Kaupan aineistopyyntöohje ei enää jatkossa tulkitse HTML:ää. Mikäli organisaatiosi aineistopyyntöohjeessa on käytetty HTML:ää, suosittelemme päivittämään nuo ohjeistukset.

Muuta

• Palvelun salasanakäytäntö on muuttunut ja rohkaisemme käyttäjiä päivittämään salasanat uuden käytännön mukaiseksi. Uuden salasanan on oltava vähintään 12 merkkiä pitkä.