Kielteisen työnjohtajapäätöksen antaminen

Työnjohtaja-hakemukselle voidaan antaa myös kielteinen päätös. Jotta hylätyn päätöksen voi antaa, pääkäyttäjäasetuksissa täytyy olla luotuna ja julkaistuna päätöspohja, jossa päätöstietona on "evätty" tai "peruutettu". Ohjeet päätöspohjien luomisesta löydät täältä: https://tuki.lupapiste.fi/fi/support/solutions/articles/15000018615-päätös-ja-sopimuspohjat

Huom! "Evätty" tai "peruutettu"-päätöstiedon pystyy asettamaan päätöspohjan asetuksista.

Kielteinen päätös näkyy hankkeella kyseiseen tehtävään ilmoitetun työnjohtajan kohdalla. Vastuiden alkamiskohtaa ei näytetä taulukossa mikäli työnjohtaja-asiaan on annettu kielteinen päätös.

Hankkeelle luodaan uusi Työnjohtaja-vaatimus automaattisesti.