Lupavaatimuksen poistaminen ilman liitteitä

Lupamääräyksen alle lisätyt liitteet eivät poistu, vaikka lupamääräys poistettaisiin.

Mene Rakentaminen- tai Työnaikainen toiminta-välilehdelle. Klikkaa lupavaatimusta, jonka haluat poistaa.

Esimerkin lupavaatimuksella on yksi liite. Kaikki lupavaatimuksella olevat liitteet näkyvät Suunnitelmat ja Liitteet-välilehdellä. Poistaaksesi lupavaatimuksen, paina Poista.

Ponnahdusikkuna avautuu. Valitse Kyllä. Huomaa, että ponnahdusikkunassa oleva teksti kertoo liitteiden säilyvän, vaikka lupavaatimus poistetaan.