Hakemuksen tavoitekäsittelyajan määrittäminen

Pääkäyttäjä voi määritellä hakemukselle tavoitekäsittelyajan. Käsittelyaika lasketaan siitä, kun hakemus on jätetty.

Kun käsittelyaika on ylittynyt, hakemus korostetaan päälimmäiseksi hankelistalla. Hakemuksella näkyy myös käsittelyajan ylittäneiden päivien määrä. Tieto ei välity hakijalle, vaan se on ainoastaan viranomaiselle näkyvissä.

Mene pääkäyttäjänä Hakemusten asetukset-valikkoon ja avaa valikko.

Mene kohtaan Tavoitekäsittelyaika. Merkitse tavoitekäsittelyaika päivinä vapaan tekstin kenttään joko numeroilla tai valitsemalla lukumäärä valikon nousevaa ja laskevaa laskuria käyttäen.

Tavoitekäsittelyaika on nyt asetettu.