Katselmuspyyntöjen aktivointi käyttäjälle

Hakija voi ilmoittaa halukkuutensa katselmukseen suoraan hankkeelta. Toiminto edellyttää, että kunnan pääkäyttäjä on aktivoinut toiminnallisuuden pääkäyttäjänäkymässä. Toiminnallisuus kuuluu kunnan automaattitehtäviin.

Mene pääkäyttäjänäkymään ja valitse vasemmalta Käsittelijät ja tehtävät-painike.

Vieritä sivun vasempaan alareunaa ja paina Lisää automaattitehtävä-painiketta.

Kirjoita automaattitehtävän nimi kohtaan Tehtävän kuvaus*. Vieritä kohtaan Katselmupyyntö ei ole käytössä. Valitse Ota käyttöön.

Klikkaa kysymysmerkki-ikonia Katselmuspyyntö -rivillä nähdäksesi ohjeet säännön luomisesta. Valitse alasvetolaatikosta käsittelijärooli ja viranomainen. Jos haluat lähettää sähköpostiherätteen käsittelijäroolille, paina Ota käyttöön-linkkiä Sähköpostiheräte-otsikon vieressä ja lisää vastaanottajan sähköpostiosoite. Tallenna lopuksi valinnat painamalla Tallenna-painiketta.