Kielteisen työnjohtajapäätöksen antaminen

Työnjohtaja-hakemukselle voidaan antaa myös kielteinen päätös. Jotta hylätyn päätöksen voi antaa, pääkäyttäjäasetuksissa täytyy olla luotuna ja julkaistuna päätöspohja, jossa päätöstietona on "evätty" tai "peruutettu". Ohjeet päätöspohjien luomisesta löydät täältä: Päätös- ja sopimuspohjat Etusivu (lupapiste.fi)

Huom! "Evätty" tai "peruutettu"-päätöstiedon pystyy asettamaan päätöspohjan asetuksista.

Kielteinen päätös näkyy hankkeella kyseiseen tehtävään ilmoitetun työnjohtajan kohdalla. Vastuiden alkamiskohtaa ei näytetä taulukossa mikäli työnjohtaja-asiaan on annettu kielteinen päätös.

Hankkeelle luodaan uusi Työnjohtaja-vaatimus automaattisesti.