Sähköisen valtuutuksen hyväksyminen

Päästäksesi täydentämään työnjohtajavastuutasi koskevia tietoja Lupapisteeseen, tulee sinut ensin nimetä työnjohtajaksi. Nimeämisestä huolehtii hankkeeseen ryhtyvä tai hänen edustajansa.

Saat nimeämisestä ilmoituksen sähköpostiisi. Sähköpostin linkkiä klikkaamalla pääset kirjautumaan palveluun.

HUOM!

• Mikäli et ole aiemmin käyttänyt Lupapistettä, tulee sinun rekisteröityä palvelun käyttäjäksi. Rekisteröidy samalla osoitteella, mihin kutsu on tullut.
  • Jos olet jo rekisteröitynyt palveluun, ja saat saat tiedon nimeämisestä sellaiseen sähköpostiosoitteeseen, jolla et ole rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi, pyydä sinut työjohtajaksi nimennyttä henkilöä korjaamaan nimeäminen haluaamasi sähköpostiosoitteeseen.

Kirjauduttuasi palveluun, näet sinua koskevat sähköiset valtuutuksen ”Hankkeet”-näkymän ylälaidassa. Pääset täydentämään työnjohtajatiedot hyväksyttyäsi valtuutuksen hankkeen osapuoleksi. Valtuutuksen voi hyväksyä kahdella tapaa:

A) ”Hankkeet”-sivun yhteydestä klikkaamalla ”Hyväksy kutsu”. ”Hankkeet” -sivulta pääset näkemään kootusti kaikki hankkeesi.

Screen Shot 2015-09-24 at 19.53.14

B) Hakemuksen avattuasi klikkaamalla ponnahdusikkunasta tai hakemuksen oikeassa reunassa näkyvää kohtaa ”Hyväksy kutsu”.

kutsu

Screen Shot 2015-09-24 at 19.53.48