Hankkeiden sähköposti-ilmoitukset

Yritystilin ylläpitäjät saavat ilmoituksia hankkeen etenemisestä sähköpostitse. Mikäli hankkeen sähköposti-ilmoitukset halutaan lähetettävän myös sellaiselle Yritystili-käyttäjälle, joka ei ole Yritystilin ylläpitäjä, tulee hänet valtuuttaa hankkeelle mukaan myös yksittäisenä käyttäjänä omalla sähköpostiosoitteellaan.

Oletuksena on, että sähköposti-ilmoituksia lähetetään, mutta ilmoitukset on mahdollista myös perua hankekohtaisesti.

Peruaksesi sähköposti-ilmoitukset hankkeesta klikkaa ”Osapuolet”-välilehden” Valtuutetut”-taulukossa oman valtuutuksesi kohdalla ”Peruuta ilmoitukset”.