Yritystilin hankenäkymä

Kaikki Yritystiliin lisätyt käyttäjät pääsevät näkemään Lupapisteen ”Hankkeet”-listauksessa ne hankkeet, joissa organisaatio on palvelun kautta osapuolena. Yritys voi tulla osapuoleksi hankkeelle joko kutsun kautta tai vaihtoehtoisesti jos Yritystilin käyttäjä on perustanut hakemuksen. Kummassakin tapauksessa hakemukset näkyvät yhteisesti ”Hankkeet”-listauksessa.

Tarkempia hanketietoja päästään näkemään klikkaamalla hanke auki mistä tahansa kohdasta, mutta muutosoikeus hakemukseen on vain niillä Yritystilin käyttäjillä, jotka on kutsuttu mukaan hankkeelle ”Osapuolet”-välilehden valtuutustoiminnolla ”Valtuuta uusi henkilö”.