Yritystilin käyttäjien hallinta

Yritystilin käyttäjiä pystytään kutsumaan ja tarvittaessa poistamaan tililtä ainoastaan ylläpitäjän toimesta. Yritystilille kutsuttavien käyttäjien ei tarvitse tunnistautua vahvasti toimiakseen Lupapisteessä. Ylläpitäjä vastaa siitä, että kutsutuilla käyttäjillä on oikeus toimia lupa-asioinnissa yrityksen nimissä.

Jos olet rekisteröinyt käyttäjätilisi sähköpostilla yrityksellesi Yritystilin, näet Lupapisteeseen kirjauduttuasi jatkossa "Omat tiedot" -osiossa myös yrityksen tiedot ja tilille kutsutut muut käyttäjät. "Omat tiedot" -osion löydät klikkaamalla omaa nimeäsi palvelun oikeassa yläkulmassa. Hallinnoidaksesi Yritystilin käyttäjiä, valitse ”Yritystilin käyttäjät” sivun alareunasta.

HUOM! Hallinnointioikeus on vain Yritystilin ylläpitäjällä. Suosittelemme, että Yritystilillä on vähintään kaksi ylläpitäjää. Ylläpitäjä voi vaihtaa toisen käyttäjän roolin ylläpitäjäksi.