YMPÄRISTÖLUVAT: Hankkeen määrittäminen lainvoimaiseksi

Hanke määritetään lainvoimaiseksi ”Julkipano”-välilehdeltä. HUOM! Jotta lainvoimaiseksi määrittäminen onnistuu, tulee hankkeen olla ”Päätös annettu” -tilassa. Lainvoimaisuuspäivämäärä määritetään ”Lainvoimainen alkaen” -kenttään. Klikkamalla kenttää aukeaa kalenteri, josta voi valita oikean päivämäärän. Julkaise hanke lainvoimaisena klikkaamalla ”Julkaise”.

Hanke tulee näkyviin Julkipano-sivustolle lainvoimaisuuden alkamisajankohtana. Lupapisteen puolelle merkintä laivoimaisuudesta tulee näkyviin ”Julkaisuhistoria”-taulukkoon. Klikkaamalla ”Näytä hakemus” hanke aukeaa Julkipano-sivustolla.