YMPÄRISTÖLUVAT: Päätöksen kuuluttaminen

Kun hakemuksesta julkaistaan päätös, "Julkipano"-sivustolle kuulutetaan Lupapisteessä oleva päätös liitteineen. Tämän myötä hakemustiedot poistuvat "Julkipano"-sivustolta.

Päätöksenannon jälkeen hanke kuulutetaan ”Julkipano”-välilehdellä. Annetun päätöksen antopäivämäärä merkitään ”Päätöksen antopäivämäärä” -kenttään. Klikkaamalla kenttää aukeaa kalenteri, josta voi valita oikean päivämäärän.

Valitusaika määritetään ”Valitusaika alkaa” -kenttään. Klikkaamalla kenttää aukeaa kalenteri, josta voi valita valitusajan alkamisajankohdan. Valitusajan päättymisajankohta määritetään samalla tavalla ”Valitusaika päättyy” -kenttään. Kuulutus kirjoitetaan ”Päätöskuulutus”-kenttään. Kuulutus julkaistaan klikkaamalla ”Julkaise”-painiketta ”Päätöskuulutus”-kentän alapuolella.

Hanke tulee näkyviin "Julkipano"-sivustolle valitusajan alkamisajankohtana.

Lisätty kuulutus näkyy Lupapisteen puolella ”Julkipano”-välilehden ”Julkaisuhistoria”-taulukossa. Klikkaamalla ”Muokkaa” voidaan muokata kuulutuksen sisältöä ja ajankohtaa. Klikkaamalla ”Näytä hakemus” kuulutettu hanke aukeaa "Julkipano"-sivustolla.