YMPÄRISTÖLUVAT: Hankkeen kuuluttaminen

Kuuluttaaksesi hankkeen siirry ”Julkipano”-välilehdelle. 

HUOM! 

  • Jotta hanke voidaan kuuluttaa, hankkeen tulee olla ”Käsittelyssä”-tilassa. "Käsittelyssä"-tilassa hanke on lukittu Lupapisteessä eli sitä ei voi täydentää tai muokata.


Kuulutuksen alkamisaika määritetään ”Kuulutus alkaa” -kenttään. Klikkaamalla kenttää aukeaa kalenteri, josta voi valita kuulutuksen alkamisajankohdan. Kuulutuksen päättymisajankohta määritetään samalla tavalla ”Kuulutus päättyy” -kenttään. Kuulutus kirjoitetaan ”Kuulutus”-kenttään. Kuulutus julkaistaan klikkaamalla ”Julkaise”-painiketta ”Kuulutus”-kentän alapuolella.


Hanke tulee näkyviin Julkipano-sivustolle kuulutuksen alkamisajankohtana.



Lisätty kuulutus näkyy Lupapisteen puolella ”Julkipano”-välilehden ”Julkaisuhistoria”-taulukossa. Klikkaamalla ”Muokkaa” voidaan muokata kuulutuksen sisältöä ja ajankohtaa. Klikkaamalla ”Näytä hakemus” kuulutettu hanke aukeaa "Julkipano"-sivulla.



Jos hanke halutaan kuuluttaa uudelleen, voidaan tämä tehdä klikkaamalla ”Kuuluta uudelleen”. Uuden kuulutuksen voi tehdä alkuperäisen kuulutuksen tiedoilla tai tarvittaessa päivittää kuulutuksen ajankohta ja sisältö uusiksi. Uusi kuulutus tulee näkyville ”Julkaisuhistoria”-taulukkoon edellisen kuulutuksen alapuolelle.


 


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.