Hankkeiden etsiminen lisähakuehdoilla

Voit etsiä hankkeita ”Hankkeet”-listauksesta erilaisten lisähakuehtojen, kuten toimenpiteiden, alueiden sekä avainsanojen, avulla. HUOM! Avainsanojen sekä aluejaon hyödyntäminen vaatii kunnan pääkäyttäjältä toimenpiteitä.

Etsiäksesi hanketta lisähakuehtojen avulla klikkaa”Lisähakuehdot”-painiketta hankelistauksen yläpuolelta.

Klikkauksen myötä avautuu valintoja, joiden avulla hankkeita voidaan jaotella:

• ”Henkilön työjono” -valinnan avulla hankkeita voidaan rajata näkyviin sen mukaan, kuka on merkitty hankkeelle käsittelijäksi.
  • ”Rajaa avainsanoihin”-valinnan avulla hankkeita rajataan niille asetettujen avainsanojen perusteella. Avainsanat ovat organisaatiokohtaisia ja niiden käyttöönotto edellyttää pääkäyttäjätoimia.
  • ”Rajaa toimenpiteittäin”-valinta mahdollistaa halutun toimenpiteen etsimisen hankkeilta. Mikäli halutaan etsiä esimerkiksi hakemukset, joiden toimenpiteeksi on valittu ”Maalämpöputkien sijoittaminen”, onnistuu tämä toimenpiderajauksen avulla.
  • ”Rajaa aikaan”-valinta mahdollistaa hankkeiden etsimisen lupa-ajan perusteella. Haun avulla on mahdollista etsiä esimerkiksi hankkeita, joiden lupa-aika on alkanut, mutta hanke ei ole vielä valmistunut. ”Aikaväli”-valinnalla rajataan haun tuloksia ajan perusteella. ”Rajaa aikaan”-hakuehto on käytössä ainoastaan Lupapisteen Yleiset alueet -moduulissa.
  • ”Rajaa alueeseen”-valinnan avulla hankkeita voidaan rajata esiin hankkeen sijainnin perusteella. Alue, johon hanke sijoittuu, määräytyy automaattisesti hankkeen avauksen yhteydessä. Ominaisuuden hyödyntämiseksi organisaation pääkäyttäjän tulee ladata organisaatiokohtainen aluejako Lupapisteeseen.

Hankelistaus päivittyy välilehdellä sitä mukaa, kun hakukriteerejä lisätään tai poistetaan. Hakuehtoja voidaan luonnollisesti myös yhdistellä.

Nollataksesi haun klikkaa ”Tyhjennä hakuehdot” -painiketta.

HUOM! Haku kohdistuu sille välilehdelle, joka on parhaillaan auki. Jos hanketta ei löydy, tarkistathan, että olet oikealla välilehdellä hanketta etsiessäsi.