Päätöksen poistaminen Lupapisteestä

Jos haluat poistaa päätöksen Lupapisteestä, klikkaa Päätökset-välilehden oikeassa reunassa näkyvää "Poista päätös" -painiketta.

Huomaathan, että jos poistettava päätös on siirtynyt taustajärjestelmästä Lupapisteeseen, se siirtyy seuraavana aamuna uudestaan Lupapisteeseen, jollei taustajärjestelmän puolella tehdä vastaavia toimia siirron estämiseksi. Taustajärjestelmässä tehtäviin toimiin saat tarkemmat neuvot taustajärjestelmän tuelta.