Päätöksen antaminen Lupapisteessä

Hankkeelle voidaan tarvittaessa antaa päätös käsin Lupapisteessä ”Päätökset”-välilehdellä. Tämä saattaa olla tarpeen tilanteissa, jolloin kunnalla ei ole erillistä taustajärjestelmäliityntää käytössä tai jos päätöstietojen siirtyminen taustajärjestelmästä Lupapisteeseen ei ole muutoin perusteltua.

Antaaksesi hankkeelle päätöksen, siirry hankkeen ”Päätökset”-välilehdelle. Klikkaa välilehden vasemmassa reunassa näkyvää ”Anna päätös” -painiketta.

Klikkaus avaa sivun, jonne voit täydentää päätöstä koskevat tiedot. Päätöksen julkaisuun vaadittavat pakolliset tietokentät on merkitty punaisella tähtisymbolilla.

Lisätäksesi päätökseen liitteitä klikkaa sivun alalaidasta ”Lisää tiedosto”-painiketta. Lisätäksesi päätökseen vaatimuksia (kokouksia, katselmuksia, työnjohtajavaatimuksia…) klikkaa kunkin vaatimuksen rivillä "Muokkaa"-painiketta. Sen jälkeen pääset klikkaamaan esim. "Lisää katselmus" - tai "Lisää työnjohtaja" -painiketta ja määrittelemään tarkemmat tiedot.

Julkaistaksesi päätöksen hankkeelle, klikkaa sivun ylälaidasta löytyvää ”Julkaise päätös” -painiketta. Palvelu varmistaa vielä erikseen, haluatko varmasti julkaista päätöksen.

Annettu päätös liitteineen ja vaatimuksineen näkyy hankkeen ”Päätökset”-välilehdellä. Hankkeelle sähköisesti valtuutetut osapuolet saavat päätöksen julkaisusta tiedon sähköpostitse.