Osapuolivaltuutuksen hyväksyminen

Saatuasi sähköisen valtuutuksen hankkeelle, saat sähköpostiisi ilmoituksen asiasta. Klikkaa saamassasi viestissä olevaa linkkiä avataksesi hankkeen Lupapisteessä ja hyväksyäksesi valtuutuksen. Mikäli et ole aiemmin käyttänyt palvelua, rekisteröidy ensin Lupapisteen käyttäjäksi, jotta voit hyväksyä sinulle tulleen osapuolivaltuutuksen.

Valtuutus hyväksytään kirjautumalla sisään Lupapisteeseen ja klikkaamalla ”Hyväksy kutsu”-painiketta joko palvelun etusivulta tai hakemuksen yhteydestä. Kutsun hyväksymisen jälkeen pääset täydentämään tietosi sekä tallentamaan dokumentteja hankkeelle.

Sähköisen kutsun hyväksyminen vastaa perinteisellä valtakirjalla annettua valtuutusta, joten erillistä valtakirjaa ei enää tarvita.