Hakemuksen peruuttaminen ja palauttaminen aktiiviseksi

Voit peruuttaa hakemuksen klikkaamalla hakemuksen oikeasta ylänurkasta löytyvää "Peruuta hakemus" -painiketta.

Kirjoita aukeavaan kenttään peruutuksen syy. Peruutuksen syy jää näkyviin hakemuksen Keskustelu-osioon. Peruutetut hakemukset löytyvät ”Hankkeet”-listauksen ”Peruutetut”-välilehdeltä.

Jos peruutettua hakemusta tuleekin jatkaa, voit palauttaa hakemuksen aktiiviseksi klikkaamalla hakemuksen oikeasta ylänurkasta löytyvää ”Palauta aktiiviseksi” -painiketta.

Tällöin hakemus palautuu peruutusta edeltäneeseen tilaan. Hakemuksen voi palauttaa aktiiviseksi hankkeen peruuttanut osapuoli tai kunnan viranomainen.