Yhteystietojen, salasanan ja käyttätunnuksen hallinnointi Omat tiedot-osiossa

"Omat tiedot" -osion löydät palvelun yläpalkin käyttäjäprofiilista.

"Omat tiedot" -osiossa voit muokata yhteystietojasi sekä vaihtaa salasanasi ja käyttäjätunnuksesi palveluun.

Kun vaihdat sähköpostiosoitteesi, joka samalla toimii Lupapisteen käyttäjätunnuksena, se tallentuu automaattisesti kaikkiin aktiivisiin hakemuksiin.

HUOM! Jos olet unohtanut entisen käyttäjätunnuksesi salasanan etkä pääse enää kirjautumaan sisään Lupapisteeseen ja päivittämään sähköpostiosoitettasi, ainoa tapa on rekisteröityä uudelleen palveluun uudella sähköpostiosoitteellasi. Tarvittavat hakemukset saat näkyviin kun pyydät uudet valtuutukset hakemuksille hakemuksen kirjoitusoikeudelliselta osapuolelta tai asiointikuntasi viranomaiselta.

Ammattilaisena voit tallentaa "Omat tiedot" -osioon myös koulutus- ja pätevyystietosi, jotta saat ne jatkossa helposti kopioitua "Omat tiedot" -osiosta tarvittaville hakemuksille:

1. Klikkaa ”Olen ammattilainen” -valintaa.

2. Täydennä koulutus- ja pätevyystiedot niille varattuihin kenttiin.

3. Lisää liitteet klikkaamalla ”Lisää tiedosto”. Mikäli liitteitä on useampia, tulee nämä lisätä yksitellen.

4. Täydennettyäsi tiedot klikkaa ”Tallenna”.